Irina’s Weblog

8/6/2011

Sting’s concert stinks!*

Filed under: Daily — Izida @ 3:55 pm

TicketPro и Sofia Music Enterprises (SME) дружно се погрижиха да не усет€ нищо позитивно на концерта вчера! Ѕ€х си купила билет за 150 лв още през февруари за да си осигур€ добро м€сто – 5ти сектор, 1во м€сто до централната пътека в сед€щите места на терена, като секторът бе разположен пред пулта за управление с цел да не ми пречи на гледката. Ќа м€сто обаче вид€хме, че всъщност пултът е наместен точно между пети и шести сектор вместо между следващите два по-задни сектора. ¬ следствие на това аз не б€х на централната пътека срещу центъра на сцената, а доста вл€во.

ћоже би щ€х да преглътна това. Ќо … от началото, до сами€ край, б€х оградена от правосто€щи. »грах си на пъдар н€колко пъти – да напомн€м на наредилите се пред мен, че не съм платила да гледам т€х. ѕотърсихме охраната. “ози до пулта об€сни, че пази само пулта и не сме му в сектора. —лед което се скри. ƒруг едвам намерих! “р€бваше да ида назад чак на кра€ на секторите за сед€щи на терена за да се добера до двама, които контролираха входа към тази зона. „овекът вдигна рамене : “јз как да ги накарам да седнат? —игурно си търс€т местата”. –еално на терена при седалките н€маше никакви охранители.  ак не ги намериха тези места през ц€лото време! Ќо не са виновни – тарикати има навс€къде. «а това и вс€ко стадо има нужда от овчарски кучета и като ги н€ма става хаос. јз съм си платила за да ми осигур€т определена емоци€ и да не позвол€ват на другите да ми пречат. Ќо това не бе изпълнено. Ѕила съм на достатъчно концерти. » друг път съм била сед€ща на терена. «а пример давам концерта на —ър ≈лтън ƒжон – оставиха правосто€щите да повдигнат духа на изпълнителите за една-две песни, след което изл€зоха едни едри охранители и за минута изчистиха пътеките и всички си седнаха кротко по местата. —танахме прави всички дружно чак накра€ за да аплодираме последните изпълнени€.

ћисл€ да си искам парите обратно.

*¬ превод:  онцертът на —тинг вони!

6 Comments »

 1.  офти, пари за нищо. јз от концерта на Foreigner преди четири години се зарекох да не ход€ на такива концерти и от тогава го спазвам («ала 1 на Ќƒ  прави изключение).

  ћисл€, че единствени€ начин да си вземеш парите обратно е да си купиш билет за јрмени€ и да посетиш н€ко€ църква там. » ако евентуално попа ти ги даде…

  Comment by ƒончо — 8/6/2011 @ 4:13 pm

 2. Ќе е точно така – аз вече си говорих с  «ѕ по казуса днес. »ма какво да се направи! ¬се пак аз най-малкото не получих локаци€та, за ко€то б€х платила.

  Comment by Izida — 8/6/2011 @ 4:40 pm

 3. ѕрава си да очакваш повече, но винаги съм се чудил на хората, които отиват на концерти на стадион и си взимат седнали места. “ръпката е да си прав, на терена. —ъщо така хубавите концерти стават основно когато публиката е права и активна. –азбирам да си на театър или на концерт с класическа музика, но не си рЯЩВ

  Comment by doni — 8/6/2011 @ 5:36 pm

 4. ¬същност на сцената беше —офийската филхармони€ – така че си бе почти класически концерт рЯШЙ

  Comment by Izida — 8/6/2011 @ 5:39 pm

 5. …  офти… ј аз си мислех, че хората, които са били отпред, са били единствените, които реално са се забавл€вали… «ащото отзад на трибуните положението беше кошмарно. ѕък то се оказва, че и отпред е било шит. язък за неверо€тни€ —тинг – опропастен от нашенското малоумие.

  Comment by Z. — 8/6/2011 @ 7:03 pm

 6. јз също б€х в 5-ти сектор но в други€ край, при нас охранителите си вършеха работата и разчистваха правосто€щите, ако се бутат прекалено много пред сед€щите места. »мах обаче друг проблем, звукът бе доста слаб, след кратко проучване се оказа, че по-назад и към средата е значително по-добре. —лед 20 минутната пауза мисл€, че го оправиха малко.

  Ќа концерта на сър ≈лтън, аз б€х от правосто€щите отстрани на сед€щите места и около мен хората се държаха много културно, и сто€ха на разсто€ние, без да има нужда от охрана. “ам обаче беше кошмар влизането и излизането от стадиона. Ќе мога да разбера, защо тр€бва да се използва —јћќ един вход/изход при подобни събити€.

  —ъщо не разбирам, защо полицаите тр€бва да се подпират на н€кое дърво, вместо да регулират движението и паркирането в задръстени€ от извънредни€ трафик квартал, но то това важи за всички масови меропри€ти€.

  Comment by excessmind — 8/6/2011 @ 9:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ