Irina’s Weblog

25/8/2008

Манатарки

Filed under: Humor — Izida @ 6:36 pm

Заведение на плажа на Албена. С Лъчо ще хапваме пици. След злополучния опит с пицария “Ти Амо” – а именно манатарките с червеи на пицата, Лъчо решава, че ще изясни съдържанието на текущата си пица:

– Извинете, пица “Неаполитана” с какви гъби е?

След известно чудене сервитьорката вдига рамене и отива да пита готвача.

Връща се победоносно:

– С мариновани!

П.С. И второто й връщане до готвача не помогна – след като въртяха сума време един голян буркан с гъби, не успяха да разберат какви са всъщност… Пицата бе заменена с друга без гъби.

1 Comment »

  1. Заведение (ресторант) в центъра на Сан Хосе. След като те завеждат на масата, първо ти поднасят нещо като тутманик, току що изпечен със малко козе масло в чинийка, след това идва келнер със шоу на колела – една масичка със мостри на продуктите, един жив омар, табла със всички видове стекове, скариди и т.н. и се започва едно представление което страшно прилича на животното от “Ресторант на края на вселената” – ето това това е от еди какво си говедо, а тези картофи са еди какви си и т.н. След като си поръчаш и ти донесат храната идва готвача който я приготвил да те пита съгласен ли си с неговият начин на приготвяне и чак тогава те оставят да ядеш. Цялата разправия е по $70 на човек, а при това Калифорния е известна със скъпотията си и нормален обяд в ресторантче близо до офиса струва 2-3 пъти по-малко (почти същото представление, но без количка).

    Comment by Ivaylo — 27/8/2008 @ 10:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

п»ї