Irina’s Weblog

18/9/2007

ѕловдивско-таксиджийска

Filed under: Taxi — Izida @ 4:11 pm

«а да не решат таксиджиите от —офи€, че само те са ми на мушка, ето и една пр€сна пловдивска случка, на н€ма и два месеца.

’ващам такси от позната фирма. «аговар€м се с шофьора – пловдивските таксиджии за мен са много по-при€тни защото все още не мисл€т, че от т€х зависи икономиката на страната. —тава дума, че тъкмо идвам от —офи€ при което той възкликва :

≈ййй, аз тр€бва скоро да ход€ до —офи€. ƒа, налага се да ида до ћинистерството на транспорта. „е в ѕловдив два пъти ме скъсаха на изпита за психическа годност, та да ида там да се €в€ дано го взема!

ќт тук нататък аз вече се оглеждах € за кървав крик, € за пистолет… Ќе питайте взех ли касова бележка – платих си и изчезнах €ко дим!

8 Comments »

 1. ѕохвали € тази “позната фирма” де :>

  Comment by Nick — 18/9/2007 @ 4:35 pm

 2. ў€х, ама забравих ко€ от н€колкото, които ползвам в ѕловдив, беше тази. „естно казано, дори имах за цел да не помн€ – вече съм убедена, че това не е единичен случаи. Ќо не мога да пов€рвам как може да има в големи фирми хора с неизр€дни документи!

  Comment by Izida — 18/9/2007 @ 4:55 pm

 3. ’а-ха-ха… ”смихна ми ден€ :)))))

  Comment by ‘илип — 18/9/2007 @ 5:05 pm

 4. јз пък щ€х да захвана дълбок философски разговор с този човек. ѕсихопатите ме привличат. » най-веро€тно щ€х да го питам за религи€та, за извънземните, за пирамидите и за световната конспираци€ какво мисли. »ли нещо подобно. ”х, че ме е €д, че не съм бил на твоето м€сто. :))))

  Comment by “ихомир ƒимитров — 18/9/2007 @ 5:34 pm

 5. »нтересно е какво в действителност е имал предвид човекът рЯЩВ “.е. поради какво не са го пуснали на изпита по психическа годност рЯШЙ ћожем само да гадаем..
  ¬същност, н€кой има ли представа какво представл€ва този изпит за психическа годност за бакшишите?

  Comment by Totto — 18/9/2007 @ 11:24 pm

 6. Totto, да, аз знам какво представл€ва този изпит. јко не си мрънкало, недоволно от живота, искащ само още и още без да дава нищо повече от себе си, не си годен психически. ’убаво, че пловдивските таксиджии повечето са психически негодни рЯШЙ

  Comment by ћъро — 22/9/2007 @ 11:55 am

 7. ≈х, чак пък такъв стрес да изживееш рЯЩВ и то в ѕловдив…
  ј и сами€т изпит за психическа годност нищо толкова съществено не е, късат ги горките да ход€т да им плащат такси по н€колко пъти после.

  Comment by Elle — 5/10/2007 @ 1:15 pm

 8. »скам да попитам н€кой знае ли дали е необходимо удостоверение за психическа годност на шофъор превозващ товари в страната

  Comment by милена — 7/11/2008 @ 11:54 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ