Irina’s Weblog

8/2/2007

Ћегална българска музика в mp3 формат

Filed under: Computers,Daily,Music — Izida @ 11:31 pm

—утринта попаднах на стати€ “¬лизаме в световни€ шоубизнес с уникален музикален сайт”, посветена на току що стартирали€ български сайт за продажба на mp3-ки : mp3.bg

¬еднага отидох да вид€ какво има там – срещу регистраци€ можеш да гледаш клипове на песни онлайн, както и да слушаш откъси от парчетата, включени в каталога. ÷ените са от 0.49 до 0.99 лв. (по мои наблюдени€). √решка : има и на цена 0.00 лв. ћожеш и да купиш ц€л албум, което излиза по-изгодно от закупуване на отделните парчета разбира се рЯШЙ «а момента минус е сравнително ограничената музикална колекци€, но като се има предвид, че сайта сега прохожда, това според мен е напълно в реда на нещата. ќсвен това на сайта пише, че се очакват ежедневни увеличени€ на бройката mp3ки.

¬ече си имам сметка там с прилежно преведени 5 лв. чрез ePay, които см€там да похарча за народна музика!

ѕ.—. —амо н€кой да вземе пак да ми се оплаква, че н€мал как да се сдобие легално с дадено българско парче!

5 Comments »

 1. » аз разбрах за тази страница. Ќад€вам се да има успех. јма има още неща да се доизпипват.

  Comment by filip — 9/2/2007 @ 10:33 am

 2. Cool!

  Ќе съм разгледал още сайта, но определено имам нужда от подобно нещо. ѕреди известно време търсих български сайтове за online продажба на CD-та с музика и изборът не беше гол€м, а и предлаганата музика също.

  —ега хвърлих един бърз поглед и за съжаление не вид€х да има поръчка на албум на CD. —поред мен би било хубаво, да можеш да прослушаш н€ко€ и друга песен в MP3 формат (най-добре безплатно) и да можеш да си поръчаш албума на CD. ј и наистина изборът в момента е доста малък, но паживьом увидим.

  ј и има бъг в регистраци€та. ѕопълвам си аз всичко, както си му е реда, давам “регистрирай” (или какъвто е бутона (нещо не намирам logout)) и ми изписва, че всички полета със звездичка са задължителни. ѕробвам да се регистрирам пак (може пък нещо да съм изпуснал) и ми казва, че потребителското име е заето и че с този имейл вече е регистриран н€кой. ≈, този н€кой съм аз, но защо е първата грешка?

  Ќо както и да е. ўе почакам още известно време, да вид€ как върви сайта и ако излезне нещо хубаво, ще си заред€ сметката и ще свал€м на вол€ и с чиста съвест :).

  ѕоздрави ≈му

  Comment by Emu — 9/2/2007 @ 3:46 pm

 3. ¬същност да, има проблем с регистраци€та – и аз като теб тръгнах да въвеждам втори път след като ми каза, че полетата със * са задължителни. Ќо като си написах името вид€х, че на следващи€ след реда за задължителните полета пише, че съм се регистрирала успешно!

  ƒиректно се логнах и н€мах проблем.

  Comment by Izida — 9/2/2007 @ 3:50 pm

 4. “а такам, бъга беше само за пенсионери и админ :).
  ѕросто надписа “¬сички полета със [*] са задължителни” си стоеше посто€но.

  » Izida не мами виждам всичко рЯШЙ

  Comment by PureEvil — 9/2/2007 @ 4:13 pm

 5. ƒа знаеш колко псувни обра в първи€ момент, когато ме върна на формата за регистраци€ и т€ беше празна! ¬икам си – “јх, как може този програмист при грешка да ме върне на форма, в ко€то не е популирал въведените от мен данни?!”. ƒобре, че мернах надписа.

  ћежду другото според мен при успешна регистраци€ тр€бва да липсва не само надписа за звездичката, а и ц€лата форма с полета за въвеждане. “.е. да остане само надписа за успешна регистраци€.

  Comment by Izida — 9/2/2007 @ 4:32 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ