Irina’s Weblog

14/7/2006

Playing the Angel (CD + DVD)

Filed under: Daily,Music — Izida @ 12:24 am

¬ недел€ б€х на обиколка из софийските музикални магазини в търсене на DVDта и CDта на Depeche Mode. Ѕ€х решила да си куп€ концертното DVD “Devotional”. Ќо на единственото м€сто, където го б€х вид€ла (Alexandra на пл. —лавейков) вече го н€маше. ѕоне забел€зах колко горе-долу върв€т DVDтата им (около 70 лв. за DVD) и какво се предлага у нас. «а съжаление не се продаваха новите, обработени в 5.1 звук албуми на Depeche, а само оригиналните стари. »наче вече са излезли обновени версии на “Speak & Spell”, “Music for the masses” и “Violator”. «а това се обърнах към Amazon.co.uk и попаднах на оферта, на ко€то не усто€х : “Playing the Angel [CD + DVD] [Limited Edition]” на цена от ?3.96!  ато сложим и цената на доставката (ко€то трае до 12 работни дни) се получава страхотната цена от около 20 лв. за оригинални€ най-нов албум плюс DVD с н€колко клипа, кратък филм и снимки.

¬ момента поръчката се обработва. ј с този албум поръчах и “Depeche Mode – 101 (2003) DVD” за ?11.97 – от който след мо€та поръчка останаха само 2 бройки. ≈й, много щ€х да се €досам ако бро€ча не се беше намалил рЯШЙ

2 Comments »

  1. а каква е кредитната ти карта? като тип, банка-издател? Ќ€какви специални изисквани€ за доход? јз съм си харесала разни фото джаджи от ebay и сега обмисл€м варианти за покупка. » тр€бва да науча повече за крадитните карти, издавани в Ѕ√ рЯЩВ

    Comment by “ан€ — 21/7/2006 @ 10:09 am

  2.  редитната ми карта е Visa Clasic на ѕърва »нвестиционна Ѕанка. ћожеш да видиш изисквани€та тук : “ редитни карти без депозит от ѕърва инвестиционна банка”. Ќе си спомн€м за изисквани€ за доход – но той е база за определ€не на максимални€ ти кредитен лимит, така че има значение. ћожеш да разгледаш и темата на …овко : “BG кредитни карти – HOW-TO”

    Ќо до колкото знам стоките, които могат да се поръчват от Ѕългари€, са доста ограничени – от јмазон допускат износ само на книги, CDта и DVDта. «а техника и дума не може да се каже!

    Comment by Izida — 21/7/2006 @ 10:36 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ