Irina’s Weblog

27/5/2006

ќбичам “ѕанаир на книгата”!

Filed under: Books,Daily — Izida @ 11:55 pm

“ази година ѕанаирът на книгата ме изненада двойно : първо, б€х забравила, че тече в момента (всъщност до го затвар€т утре) и второ, тази пролет за разлика от предните два панаира се простира на цеи “–» етажа вместо на един! «а скромни€ вход от 1 лев получихме н€колко часа удоволствие от разглеждане на множество книги, разговори с издатели за бъдещите ми издани€, както и, разбира се, от закупуване на над дузина книги все с отстъпки.

ќсобено съм доволна от щанда, представ€щ различни поредици на издателство “Dorling Kindersley” (DK) – сдобих се с пътеводител€т за ≈гипет “DK Eyewitness Travel Guides – Egypt” (в случай, че най-накра€ се престраша да помисл€ за екскурзи€), както и с много увлекателна за мен енциклопеди€ с множество илюстрации и описание на медицински процедури – “The human body”.

ѕочти всеки щанд имаше отстъпка от 10%. »маше и щандове, в които се продаваха залежали книги по лев, два, пет. “ака се сдобих с два джобни справочника на O’Reilly. Ќе съм сигурна колко често ще ги ползвам – JavaScript и HTTP, но при положение, че общо ми струваха колкото една малка пица – що да не? рЯЩВ

»маше интересни предложени€ от AlexSoft – английски книги като “Beginning Database Design”, “LAMP” и др. на специалната оферта – цената им се определ€ при курс на долара $1 = 1лв.

Ћъчо пък се сдоби с безплатен демо-комикс от “ArtLine”. “р€бва да призна€ фигурките на ћарвин и вогонът много добре се вързват с номера на щанда – 42 рЯШЙ —ъщо така имаше и друга интересна новина – ArtLine са превели и започват да издават комикса “WarCraft SunWell”! ƒруга добра за него новина е, че “”икенд”, които наскоро пуснаха с техен вестник “¬инету и ѕораз€ващата ръка” на DVD, са предвидили пускането и на още н€колко филма от същата немска поредица за ¬инету.

— една дума : ако обичате книгите и не искате да харчите пари – не ходете! рЯЩВ «ащото там със сигурност ще ви изкушат …

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ