Irina’s Weblog

23/1/2006

Ѕилети за концерта на Depeche Mode

Filed under: Daily,Music — Izida @ 2:05 am

ƒойде и 23ти €нуари. ј с него бележи началото си и кампани€та по продажбата на билети за концерта на Depeche Mode в Ѕългари€ на 21 юни 2006.

÷ените на билетите варират от 30 до 50 лв, като първите 3000 билета за правосто€щи са промоционални – цена от 25 лв., така че побързайте рЯШЙ —ъщо така е об€вена и комисионна от 10% от цената на билета – за ко€то задължително си изисквайте касова бележка!! — комисионната реалната цена на билетите се качва от 27.50 до 55 лв.

ѕовече информаци€ за цената на билетите и схема на секторите можете да намерите на сайта на TicketPro.bg, които държат ексклузивните права за продажба на билети за почти всички концерти от турнето на Depeche Mode. —ъбитието е част от тазгодишното издание на фестивала јрена ћузика. ќфициалната новина можете да видите на сайта на —офи€ ћюзик ≈нтерпрайсис. —писък с търговските обекти, в които ще се продават билетите, можете да видите тук: “—ћ≈ > Depeche Mode”.

јз лично см€там да си куп€ билет още утре – но имам малък проблем да определ€ кой сектор искам… рЯШЙ

1 Comment »

  1. јз имам същи€ проблем рЯШЫ Ѕ€х решил да си взема от 25, но снощи се замислих дали друг път ще ход€ на техен концерт …

    Comment by »цо — 23/1/2006 @ 9:04 am

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

пїњ