Irina’s Weblog

29/11/2008

Ќ€мам време

Filed under: Daily — Izida @ 11:39 pm

¬ последно време си мисл€, че хората се превръщаме в едни роботи – вършим си задачите и това е. ѕо телевизи€та се върти реклама на разтворима енергийна напитка с надслов “Live now, sleep later” (“∆ивей сега, спи после”). Ћекарства ни убеждават, че н€маме време за главоболие, други ни агитират, че ако н€маме време за боледуване тр€бва да ги пием.

Ќе, не се имам за робот!  ато тр€бва да боледувам – ще си сед€ известно време с температурата като по този начин остав€ т€лото си да се потруди и това е!  ато ми се спи – ще сп€! “€лото ми знае по-добре от рекламните надслови от какво се нуждае!

3 Comments »

 1. «аписвам се в тво€та парти€ :))
  »зкарах си 2 дена щастливо боледуване без лекарства в къщи. Ќещо, което отдавна не ми се беше случвало.
  »скам пак рЯША

  Comment by wakeop — 30/11/2008 @ 12:14 am

 2. ≈, все пак крайностите са вредни и от двете посоки.  ато се има предвид колко хора са умрели от пневмони€, ко€то сега общо взето не е проблем благодарение на антибиотиците, благодарение на които много хора са си загубили слуха или са си повредили бъбреците… Ќа мен ми направи друго впечатление, реклама за фитнес зала, отдолу с големи букви “ѕротеинов бар” или три гимназистки които си говореха за н€какви познати: еди кой си с та€ сланина ако взимал “зоб” щ€л да € превърне в мускули да изглежда много добре. “ова със болестите е по-разбираемо, но тъпченето с хими€ и “енергийни напитки” съвсем не мога да го разбера. » то на места от които тр€бва да излизаме по-здрави. ћного ми беше смешна, н€каква културистка по телевизи€та, ко€то имаше по-басов глас от водещи€т. ∆ена-пич отвс€къде рЯЩВ

  Comment by Ivaylo — 2/12/2008 @ 12:10 am

 3. ѕопадам на този пост тъкмо когато ме повал€ една настинка рЯШЙ
  ўе се вслушам с благодарност в думите ти и с чай и мед ще € бор€.
  ’убав ден!

  Comment by Ѕени — 3/1/2009 @ 11:51 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ