Irina’s Weblog

14/12/2007

 оледната среща на блогърите

Filed under: Daily — Izida @ 10:20 am

ѕознайте кой бе първи на срещата вчера! јз! «а да не закъсне€, та подраних с десетина минути. ≈, само минута по-късно дойдоха още хора, така че не ми се наложи да си игра€ на PDAто от скука рЯШЙ

ќказа се много забавно да се запознаеш с хора, които имаш усещането, че познаваш и все пак не си виждал още. –азговорите започваха по подобен начин :

– «драсти, аз съм »рина.
– «драсти, аз съм Ќики.
– “а относно темата за ….

» продължавате разговор, които никога не сте започвали – поне не и лице в лице, защото е било обсъждане под формата на коментари към н€ко€ публикаци€ в нечий блог. ј темите на разговорите б€ха най-разнообразни – програмиране, музика, фотографи€, градски транспорт, онлайн търгови€, електронни пиана, бира, гледане на бебета (тц, мъже го обсъждаха това, аз не разбирам) … ¬ид€х на живо книгата “ѕухкава приказка” на LeeAnn (ƒаниела —околова) – за мое съжаление, премиерата е в недел€ от 11:30 часа сутринта, когато аз още ще съм на фирменото парти на Ѕоровец. ѕоспорихме и малко на тема Java vs .NET – абе що който чуе, че пиша на Java решава, че Java-та ми е религи€? рЯЩВ “ц, не съм такъв човек. ƒнес пиша на Java, утре кой знае на какво. ј и това н€ма значение – те важните неща в програмирането са доста отвъд това на какъв език ще ги коднеш.

ѕрибрах се малко след полунощ, взех си н€колко листа ј4 и ножичка в леглото и усп€х да изрежа н€колко звезди. Ѕобсън, запомнила съм рЯШЙ ¬се пак добре, че си пазех нагънатото листче – демо, иначе н€маше да мога да го повтор€.

—ъщо така осъзнах, че снимка на автора на главната страница на блога му върши чудеса – така по-лесно асоциираш дадена личност с публикациите й, освен това по-лесно после разпознаваш човека. ўе си помисл€ дали да не си сложа подобна и в мо€ блог. ≈муто се бе погрижил да има табелки за надписване, та по-ранните на срещата се сдобихме с имена. Ќ€кой (пропуснах кой) раздаде лепенки WordPress и една от т€х вече “краси” б€лото пространство в UML диаграмата на стената пред бюрото ми. ’м, малко ми напомн€ на реклама на футболен отбор…

— една дума : шарена агитка с шарени интереси. —нимки има доста, но не и от мен – предположих (с право, както после установих), че ще има достатъчно добри фотоапарати за да не мъкна моето Fuji.

1 Comment »

  1. […] »рина […]

    Pingback by Ѕлогосрещата се случи в Ѕлог на Ѕогомил "Ѕого" Ўопов. — 14/12/2007 @ 10:49 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ