Irina’s Weblog

7/3/2007

Подаръка за абонатите на списание “National Geographic България”

Filed under: Books,Daily — Izida @ 10:24 am

Както споменах в коментарите към темата “Годишен абонамент за National Geographic Magazine-България”, още не съм получила обещания ми като абонат на списание “National Geographic Magazine България”, платил си за цялата 2007 г., подарък – карти на европейски страни. Трябваше да дойде през февруари, вече е март и нямам никакво известие какво става. За това отново хванах контактите на издателите – Санома-Блясък. Звънях 3 пъти на телефона на г-жа Златанова, отговаряща за дистрибуцията и абонамента. На третия път телефона вдигна друга служителка (не се представи), обясни, че въпросната госпожа я няма и попита какъв е проблема. Обясних за липсващия подарък.

– Към кого сте абонирани?
– Български пощи.
– Да, разбирам. Вижте, имаме малък проблем с Български пощи, за това още не са дошли. Моля почакайте до края на месеца – ще дойдат.

Е как пък с който разпространител се хвана, точно с него имат малък проблем?!

В преден пост, Тони Цирев сподели следното:

Аз си ги получих на място вчера. Една кутия 7-8 см дебела. Още не са решили как да ги пращат, защото не влизат в пощенските кутии. Хубави са, струват си.

Според мен обаче това не ги оправдава. Този подарък е известен и обявен за февруари от миналата година – все можеха да измислят как да го разпространяват за това време.

Иначе аз също ги питах как да ги очаквам – обясниха ми, че ще е колетна пратка, за която ще получа известие.

10 Comments »

 1. Това е много неприятно, надявам се съвсем скоро да получиш картите. И аз имах преживявания докато се опитвах да се абонирам, но с друга фирма: АРТЕФАКТ. Оказа се, че те нямат връзка със собствения си представител за Пловдив. Сега в кварталния магазин ми го пазят като излезе.

  Още няколко неща: Американския Нешънъл Джиографик пристигаше в третата седмица на предходния месец дори, дълго преди да излезе по сергиите, а сега българското ЕнДжи (защото трябва да пропътува само няколкостотин км) идва дори след като излезе масово! Американското го получавах в разпечатан плик обаче. Така и не разбрах кой го разпечатва, но никога не е липсвало нещо. Малко трудно го вкарваше пощальонката в пощата, но много рядко да е измачкано.

  ПП: Абе какъв е този Леонардо да Винчи, дето ми излиза на коментарите? рџ™‚

  Comment by Филип — 7/3/2007 @ 6:03 pm

 2. аз се абонирах през abonamenti.com и също не съм получила още нищо … рџ™Ѓ но новия брой дойде днес рџ™‚

  Comment by smiling — 7/3/2007 @ 10:17 pm

 3. Да, и моя брой дойде на 7ми сутринта. Ако до края на месеца картите не дойдат, пак ще си говорим със Санома.

  Comment by Izida — 8/3/2007 @ 10:10 am

 4. Хей, ако случайно си от София, горещо ти препоръчвам да посетиш магазина на national Geographic на ул.Ангел Кънчев 28 и да се разберете да си взимаш броя от там – аз така направих, даже си прибрах и хубавите карти. Много е досадно да гледаш последния брой по сергиите, а да го получиш чак в края на месеца.

  Инфо може да се изкопчи и на http://geoportal.bg/

  успех рџ™‚

  Comment by boyka — 14/3/2007 @ 1:28 am

 5. О, да, няколко пъти съм ходила. Имам си пингвин рџ™‚ Харесала съм си и някои вносни книги, които, макар и скъпи, излизат много по-евтини от колкото ако го поръчам от National Geographic за България. Като албумът “In the womb”.

  Comment by Izida — 14/3/2007 @ 9:59 am

 6. Хи, хи, аз пък си получих моя подарък :).Вътре има 11 на брой карти. Едни такива хубави :).

  @Ира, мразиш ли ме вече? рџ™‚ рџ™‚ :).

  Поздрави Ему

  Comment by Emu — 14/3/2007 @ 5:28 pm

 7. Тц, изобщо не те мразя… Щото тази вечер в моята пощенска кутия намерих известие за колет от National Geographic – карти рџ™‚

  Утре ще ги имам и аз!

  Comment by Izida — 15/3/2007 @ 12:38 am

 8. Аз ги получих на време, обаче… защо трябва всичко да е точно? И аз имам 11 карти, ама 2 се повтарят – за сметка на други 2 разбира се. И то нямам точно картата на България. Някой може ли да ми каже как да се свържа с тях? Нещо като e-mail, телефон…

  Comment by joro — 16/3/2007 @ 1:07 pm

 9. Виж “Контакти” на сайта на Блясък.

  Дистрибуция и абонамент:

  Ваня Златанова, тел.: 02/970 68 48

  Comment by Izida — 16/3/2007 @ 2:00 pm

 10. Търся 1-ви брой на NATIONAL GEOGRAPHIC.Моля,ако някой има информация….пишете ми email
  al.landov@abv.bg

  Comment by ALEKSANDAR — 14/6/2007 @ 1:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

п»ї