Irina’s Weblog

16/9/2006

Предварителна поръчка на “Touring the Angel”

Filed under: Daily,Music — Izida @ 2:10 pm

Днес видях, че Amazon вече предлагат за предварителна продажба DVD-то по повод турнето на Depeche Mode “Touring the Angel”. На официалния си сайт Depeche твърдят, че това ще е комплект 2 DVD + CD. Но на сайта на Amazon попаднах само на варианти от едно DVD или 2 DVD-та. Поръчах второто : “Depeche Mode – Touring The Angel Live In Milan (2006)”. Така или иначе CDто е запис на живо на концерта в Милано, а аз вече имам запис от нашия концерт в София. И все пак ще проверявам да видя дали ще излезе някакъв друг вариант – до момента на пращането на стоките отказването от поръчката е въпрос на 2 кликания с мишката (все пак парите се теглят от кредитната ми карта в момента на пращане на стоките). Общата цена с доставката е ?17.61, което е приблизително 50 лв.

Обявената дата за излизането на DVDто остава 25ти този месец, така че се надявам до средата на следващия месец да го получа.

Редакция: Ако се чудите защо точно това, като има и други варианти, ето малко разяснение :

Аз самата до последно се чудех дали съм поръчала верните дискове. Объркването идва от факта, че европейското специално издание е в DVD правоъгълна кутия, докато Американското е в квадратна кутия тип CD. Според информацията на сайта на DVDто, и магазините за музика в САЩ са се объркали – DVDто с 1 диск е в секция DVDта заради стандартната си правоъгълна опаковка, а специалното издание от 2 DVD/1CD съветват да се търси при музикалните дискове.

3 Comments »

 1. Здравей,
  имаш ли представа дали има някъде видео или двд записи на нашия концерт?

  благодаря предварително

  Comment by nikolay — 27/9/2006 @ 11:08 pm

 2. Не мисля, че концертът в София изобщо е записван – имаше кампания “Recording the Angel”, но при нея ставаше дума за продажба на аудиозаписи от част от концертите (около 40-50 от всичките 124 концерта от турнето).

  Comment by Izida — 28/9/2006 @ 1:14 pm

 3. […] На 16ти септември направих предварителна поръчка на концертното DVD “Touring the Angel” на Depeche Mode от Amazon.co.uk. Поръчката бе пратена наистина на 25ти, в понеделник, както си и пишеше на сайта. И за мое учудване вчера вечерта в пощенската ми кутия ме чакаше известие за колета! Сутринта минах през пощата и дисковете вече са у мен. […]

  Pingback by Irina’s Weblog » Amazon.co.uk ме изненадаха приятно — 29/9/2006 @ 12:05 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

п»ї