Irina’s Weblog

8/3/2006

National geographic Ѕългари€

Filed under: Books,Daily — Izida @ 10:42 am

ћинали€ месец списанието ми отново закъсн€ – намерих го в пощенската си кути€ чак след средата на месеца. »нтересното беше, че освен надписани€ върху прозрачната опаковка брой на мое име, намерих и бележка за получаване на плик в пощата. “’м, може би това е картата-подарък” си помислих аз. » отидох след н€колко дни да си получа плика от близки€ пощенски клон. ѕолучих картонен плик, в който открих още един брой “National Geographic Ѕългари€” в найлонче! ќказа се, че самата карта-подарък за абонамента си е присъствала и в бро€, който получих в пощенската си кути€ (не б€х го отворила още). “ака че се оказах с два бро€, всеки с карта, като и двата са на мое име.

¬чера се свързах с издателството и об€сних случката – командировката във ‘ранци€ забави обаждането ми. ∆ената учудена об€сни : “явно сте получили едно списание от нас и едно от абонамент към Ѕългарски пощи. ƒа не би н€кой да ви е подарил абонамент?”. Ќе знам да имам такъв подарък… Ѕлагодариха ми за сигнала, казаха, че ще провер€т защо се е получило така и ми казаха да задържа и двата бро€. ўе подар€ втори€ на майка ми, току виж се запали по това списание – мисл€, че ще й хареса!

Ќа кра€ ме питаха : “ј получихте ли нови€ брой?”. Ѕолно м€сто!  азах, че още не е дошъл и за сега темата приключи.

ƒнес на излизане пак бръкнах с пръстче (и с надежда) в пощата, но пак н€маше нищо. Ќо когато Ћъчо € отвори – о, изненада! —писанието си било вътре! ¬ече ще провер€вам само с отвар€не на пощата рЯШЙ «апочвам да се чувствам по-добре с този абонамент – скоро ще вземе наистина да идва преди излизането на пазара… ј и си имам подарък-карта рЯШЙ

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

пїњ