Irina’s Weblog

6/3/2006

Писмо до Рикарс

Filed under: Daily,Taxi,The desert of the real — Izida @ 10:38 pm

Като продължение на темата с диспечерската лъжа от Рикарс, публикувам тук и писмото, което пратих до всичките адреси за контакт на сайта на Рикарс:

Здравейте!

В 20:18 часа тази вечер (06 март 2006 г), позвъних на вашия номер за повиквания за абонати на МТел. Исках да поръчам такси за ул. Крум Попов. Диспечерката ми обясни, че щом съм в Лозенец ще трябва да чакам поне 20 минути. Реших да изчакам и тя каза, че ще ми звънне.

Минаха 20 минути. И още 10. Нямаше позвъняване. Обадих се повторно. Напомних, че вече 30 минути чакам и попитах какво става. Диспечерката каза : “Колата вече пътува към дестинацията!”. Благодарих, затворих и зачаках.

Минаха 10 минути, минаха 20 минути. Започнах да се притеснявам какво става – все пак 20 минути би трябвало да са достатъчни за да стигне до мен колата. Минаха сума други свободни коли на ОК Супертранс и Радио СВ. Но аз чакам, понеже вече съм извикала кола и не мога току така да се откажа от поръчка. Особено като е на път.

30 минути след като ми казаха, че колата вече е на път, и 60 минути след първоначалната поръчка (която щеше да бъде изпълнена за “най-малко от 20 минути”), аз звъннах за трети път на номер 114. Изредих горните факти на диспечерката и получих следния отговор : “Съжалявам. Още нямаме кола….”

Естествено най-учудено попитах как е възможно това, при положение, че колата уж пътуваше към мен. Не получих отговор – диспечерката мълчеше. Пожелах приятна вечер и затворих, след което си хванах такси от първото кръстовище.

Искам да знам как вашата фирма ще ми компенсира загубения цял час, това, че премръзнах в снежна виелица в очакване на кола, която така и не дойде, телефонните разговори, които проведох с диспечерката ви? Да не говорим за нервите и развалената вечер!!

Крайно съм обидена от тази случка. Публикувала съм я на адрес http://blog.marudina.net/?p=159 като се надявам това да предпази евентуални бъдещи клиенти от некоректното ви отношение!

Ирина Марудина

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

п»ї