Irina’s Weblog

18/1/2006

Абонамент 2

Filed under: Daily,Права на потребителите — Izida @ 3:47 pm

Продължение на темата “Абонамент” от 10/01/2005.

Вчера отново звъннах на издателството. При опита да ме свържат с лицето, което отговаря за абонаментите, ми съобщиха, че в момента линията е заета. И ми продиктуваха директния телефон – да звъня направо там по-късно. На сайта на Санома-Блясък все пак има контакти (не знам как съм ги пропуснала преди). Там като отговорно за абонаментите и разпространението лице е посочена Ваня Златанова с телефон 02/970 68 48. Именно това е и номера, който ми даде секретарката.

Звънях няколко пъти през деня – даваше или заето, или свободно. Явно се конкурирахме с други интересуващи се за списанията си клиенти. Но ще продължавам да звъня и да питам защо списанието ми още го няма – а е на пазара от вече 2 седмици. Според последната информация, която получих при обаждане там, трябваше да е в кутията ми най-късно на 13ти този месец.

Днес писах тема във форума им : “абонамент за National Geographic България”. Получих бърз отговор от главния редактор на сп. “Блясък” – явно този сайт е не на самото издателство, а на едно от списанията им. И все пак аз се абонирах именно тук, така че за мен като клиент няма друго по-правилно място в мрежата, където да се свържа с издателя. То друго и не намирам…

И смятам да звънна отново на секретарката на издателството и да искам този път телефон на някой шеф! Не ме ядосва толкова фактът, че има закъснение. Ядосва ме това, че аз съм клиент, който трябва с нокти и зъби да дири информация за закъснението на доставка. Като би било редно те да ми предоставят тази информация преди още аз да я поискам! Имат ми номера на GSM-a. Имат ми и e-mail-а : да кажем би било скъпо да звъннат на всеки абонирал се от София (макар уронената репутация да струва доста повече според мен). Дори и e-mail да не пратят – имат сайт! Поне там да имаше някаква информация! А те не само, че не предоставят сами обяснение, а в последните дни отказват и при поискване да говорят.

Това вече е прекалено!

Ако и днес не получа информация, ще се свържа с Комисията по търговия и защита на потребителите – защото аз съм един излъган клиент. И дано те успеят да намерят информацията, която на мен не ми се предоставя.

2 Comments »

  1. И аз се чудя що не вземат да ти пратят най-накрая тоя “Блясък”, че да мирясаш :-P…

    Comment by Дончо — 18/1/2006 @ 5:39 pm

  2. Мда,Комисиятя е шанс!!!Не,бях се сетил,но е добър вариант.

    Comment by kapinski — 18/1/2006 @ 8:24 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

п»ї