Irina’s Weblog

10/1/2006

јбонамент

Filed under: Daily,ѕрава на потребителите — Izida @ 5:30 pm

ƒойде и времето за пристигането на първи€ брой на списанието “National Geographic Ѕългари€”, за което списание се абонирах миналата година. » понеже се притесн€вах дали пощата ще го достави на точни€ адрес, си пратих едно тестово писмо една сутрин – празен плик с адрес само. ѕисмото беше пристигнало на следващата вечер благополучно. Ћъчо каза : ““е са вид€ли, че е празно и са решили, че е тестово – нали уж самите пощи пускат такива да вид€т дали системата работи. » за това са го обработили с приоритет” рЯШЙ

» така след този тест зачаках своето списание. ј то вече излезе на пазара. ¬секи ден сутрин и вечер провер€вах дали н€ма да го намер€ в пощата. Ќо напразно. ¬чера като споделих с колегите, едини€ ми колега сподели, че баща му е абониран (в ямбол) и още в петък е получил сво€ брой. ¬ понеделник вечерта се разтърсих из сайта на —анома Ѕл€сък – притежател€ на официалните права за издаване на National Geographic в Ѕългари€, на чийто сайт направих и абонамента си. Ќо не намерих там нито имейл, нито адрес или телефон! —амо светски клюки…

«а това вечерта прерових един преден брой на списанието. » намерих телефона на издател€ в него.

ƒнес звъннах. —екретарката веднага ме свърза с отговорно по абонаментите лице – това и поисках. –азговорът протече горе-долу така:

– «дравейте! јбонирана съм при вас, но не получих списанието си.
– «а кое списание става дума точно?
– National Geographic Ѕългари€.
– ќт —офи€ ли сте?
– ƒа.
– »звин€ваме се много, но фирмата-разпространител за —офи€ в последни€ момент отказа да изпълни поръчката. —писанието ще бъде при вас до два дни. ќт тук нататък ще пристига преди официалното му пускане на пазара.

ѕоне не се е загубило по път€ – което вече не знам как се доказва…
ƒа видим дали най-накра€ ще пристигне!

» все пак се чуд€ защо не са об€вили тази информаци€ поне на сайта си. ≈два ли има толкова малко хора в —офи€, които са се абонирали, че да ги остав€т просто така да си чакат. ѕри това и телефон съм дала при абонирането, можеха да звъннат да предупред€т. «нам, гафове стават. Ќо клиентите винаги са прави (от опит…) и тр€бва да им се угажда.

2 Comments »

  1. и,аз си чакам,ама нейсе!Ќадеждата крепи ама до кога?????

    Comment by kapinski — 13/1/2006 @ 1:29 pm

  2. ƒааа, “един-два”-то дена минаха и си заминаха, а моето списание още го н€ма рЯЩБ „уд€ се дали да не си искам парите обратно и да си го купувам както до сега!

    Comment by Izida — 13/1/2006 @ 4:23 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

пїњ