Irina’s Weblog

4/10/2007

ћорски впечатлени€

Filed under: Humor,The desert of the real — Izida @ 7:18 pm

ћагазин за техника в ÷арево :
“ехно—топ ц€лостен поглед
“ехно—топ отблизо
 ато изключим приликата с логото и името на една гол€ма верига за техника, на кой би му хрумнало да свърже продаваната нова техника с дума като “стоп”?! Ќай-далечното нещо, което очаквам от новозакупената техника, би била да спре да работи.

» ето едно доказателство, че знаците са за простосмъртните и за будалите :
ѕешеходна улица в Ѕургас
ƒокато си върв€хме по пешеходната централна улица в Ѕургас на н€колко пъти се случваше н€кой нагло да ни бипка да му освободим път€. ≈стествено път не им бе освободен, щото си е изц€ло наш по закон!

2 Comments »

  1. — това techno stop мисл€ ,че са имали предвид техно-спирка или спирка на техниката ( bus stop-автобусна спирка),а не че техниката им спира да работи рЯША

    Comment by ’.ƒимитров — 29/10/2007 @ 6:44 pm

  2. «дравейте г-жо »рина,скоро не съм бил в —офи€(∆иве€ в »тали€). ƒоколкото става €сно от прежив€ните от ¬ас коментари,за градовете ¬арна и Ѕургас,в столицата,всички спират на пешеходни пътеки,качеството на храната и обслужването в заведени€та е на ниво,а за търговските марки да не говорим-—офи€ е единствени€ град в ≈вропа,където един прост италиански жепеец ,разхождайки се из мола може да види името си окичено на н€ко€ лъскава табела,давайки си сметка че той е станал търговска марка….за ..стотин евро ,без да е подозира???….:)))

    Comment by Stamatov — 10/6/2012 @ 10:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

пїњ