Irina’s Weblog

25/9/2007

На плаж в Ахтопол

Filed under: Humor — Izida @ 5:57 pm

Ахтопол Stinger

Това се казва искреност. Няма какво да те лъжат – ще има ужилване, по-добре е да си приготвен психически. Какво да се прави, това е то цената на посещението на българските плажове! Забележете и откровено жестокото изражение на този стършел. Може би символизира събирач на такса чадър. То повече и не може да се очаква от масата концесионери на плажове.

6 Comments »

 1. Бях в Ахтопол първата седмица на юни – почистваха плажа всеки ден (основно от водорасли, морето беше бурно), но пък заведенията и чадърите още не работеха.

  Comment by Люси — 26/9/2007 @ 11:42 am

 2. Само минах през този плаж в края на август – беше рано сутринта, още нямаше хора, но за сметка на това ясно се виждаше как частта с чадъри е с чист от боклуци пясък, а свободната зона – пълна с какво ли не. Освен това и всичките водорасли бяха струпани в свободната зона. Така че се отказахме да ходим там.

  Comment by Izida — 26/9/2007 @ 12:24 pm

 3. Варна края на август – под чадърите чистеха чак в 9 сутринта – с два пръста събираха фасовете и много внимаваха да не вземат някой боклук извън ограденото рџ™‚ но пък имаше достатъчно кошчета, поне това рџ™‚

  Comment by Люси — 26/9/2007 @ 1:24 pm

 4. Абе, не е ли студеничко малко вече, за плаж?

  Comment by Тихомир Димитров — 26/9/2007 @ 4:51 pm

 5. Абе я си гледайте работата – не ви харесва плажа щтото трябва да си плащаш. Еми като не искате да плащате няма да ходите на море. Морето не е за сульо и пульо. Всичко вече е с пари.

  Comment by Galin — 8/10/2007 @ 2:32 pm

 6. Кой е казал, че не харесваме, че трябвало да се плаща за плажа?! Тц, аз лично не харесвам разни концесионери, дето си мислят, че подписания от тях договор с държавата е просто една хартийка! Там изрично пише, че трябва да осигурят 20% от плажната ивица да е със свободен достъп – без такси! Ако не искат – да си взимат концесионерските партакеши и да ходят в друга държава да наемат плаж, дето няма такива изисквания.

  П.С. Вече съм писала за това в темата “Достъп до плажната ивица”. Та ако не ти харесва, че Конституцията ни дава място и на Сульо, и на Пульо, на родните плажове наравно с всеки друг – ще се повторя от предния абзац, ама иди на плаж в друга държава, дето има “body control” както в дискотеки има “face control”.

  Comment by Izida — 8/10/2007 @ 2:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

п»ї